Börja handla mer hållbart

Vi börjar bli allt mer medvetna om miljön och hur vi ska göra för att börja handla mer hållbart. Det känns som tiden för slit och släng är över utan vi tänker oss mer för när vi ska köpa något nytt. Det allra bästa är ju att försöka laga det som gått sönder och man kan använda det ett tag till. Det finns många sätt för att leva mer miljövänligt.

Om du vill bidra till ett mer hållbart sätt att leva så ska du naturligtvis ta en titt hos Land Shopping som är en hållbar marknadsplats. Här samsa flera lokala tillverkare och de tar in nya produkter som passar in i sortimentet. Vad blir ditt bidrag till en mer hållbar värld? Du kan ta dig en titt här på de nyheter som kommit in den senaste tiden. Det kan vara små svenska tillverkare som kanske inte har en egen plats att sälja sina produkter men också större producenter av produkter som säljs hos Land Shopping.

Vi får mer upp ögon för det som är närproducerat och tillverkat hemmavid. Det finns något vackert med att det inte är stora upplagor och maskintillverkande produkter från Kina. Vi har så många duktiga hantverkare och de som kan tillverka produkter för både vardag och fest så vi ska inte behöva köpa importerade produkter. För att få en mer hållbar tillvaro så är det hos dig själv det måste börja. Fundera på hur du handlar och vilka behov som finns. Det kanske går att lappa och laga de där gamla jeansen istället för att köpa nya.

Comments are closed.