Present till de som nyss fått barn

Att få barn är ett av de mest omvälvande ögonblicken som du kan vara med om i ditt liv. Från att du har följt din bebis utveckling i magen så har du helt plötsligt en levande varelse i din famn som är helt beroende av dig. Framför allt första gången du blir förälder kan detta kännas överväldigande. Men vad ger du bästa vännen eller bekanta som nyss fått barn? Vi har sammanställt ett par idéer nedan.

Kläder eller förbrukningsvaror

Några bra presentidéer är att köpa kläder eller förbrukningsvaror. Eftersom små bebisars kläder ofta blir smutsiga byter du inte sällan kläder ett par gånger per dag. Så du kommer behöva en större uppsättning kläder för att inte behöva tvätta dagligen. Men vill du ge bort kläder i födelsepresent så satsa gärna på funktionella kläder. Barnet använder oftare en body än en kostym, oavsett hur gullig en kostym i barnstorlek kan vara. Blöjor och haklappar är andra saker som kommer behövas i kvantitet.

Minnessaker

En annan idé är att du köper något som symboliserar den där stunden då barnet kom till världen. Det finns tavlor, smycken, filtar och annat som du kan beställa med namn och födelsedatum för barnet. Du kan hitta något passande online att beställa.

Comments are closed.